Hääpäivän juhlinta sujui hyvin. Ruoka ja juoma oli hyvää, kuten seurakin. Paistoimme savustuspöntössä pilkottuja perunoita foliovuoassa sipulin, mausteiden ja voin kera. Nam. Lisäksi grillasimme kanaa. Esikoinen teki makarooni- sekä vihreän salaatin. Vatsa tuli täyteen kaikilla. Booli myös maistui. Sunnuntai-aamuna sitten nukuttiin pitkään.

Viimeinen lomaviikko on alkanut, töihin ei kyllä ole ikävä. Tuo neljä viikkoa on loppujen lopuksi aika lyhyt aika. Itse olen edelleen flunssassa (kohta kaksi viikkoa). Viime torstaina yritin jo työterveysasemalle ja pääsinkin lääkärille. Mutta kyseessä kuulemma virustauti. Pyysi viikon kuluttua uudelleen, mikäli tauti ei ole parantunut. Minä jo vähän suutuin ja totesin "En tule. Odotan kunnes olen takaisin töissä ja haen sairaslomaa sitten." Olisin halunnut jo jotain helpotusta olooni, mutten saanut. Huomenna on sitten terveyskeskulääkärille aika, jospa nyt jotain irtoaisi.

Olen tänään pienen tauon jälkeen askarrellut joulukortteja. Kyllä, joulukortteja. Kyseessä on 3D-kortit jotka hankin täältä ja kuvassa kyseinen kirja. Vinkin harrastukseen sain sisareltani, joka on kesän aikana saanut lähes jännetupin tulehduksen, kun on kortteja leikkaillut ja koonnut. Todella hauskaa touhua, mutta korttien tekoa ei auta jättää joulun alle ;-)

Toinen harrastukseni myös odottaa tekemistä, mutta siitä joskus myöhemmin.