Eilen illalla vihdoin viimein sain keväänkin valmiiksi!

1238336.jpg

Tässä koko sarja  valmiina:

1238492.jpg

Ohhoh. Onpa huono kuva. Täytyy ottaa uusi ja päivittää tähän myöhemmin parempi kuva.

Edit. Nyt vaihdoin kuvaa,  mutta ei paljoa parempi ole. En käsitä missä vika on? Koneella kuvat ovat selkeitä, ei raitoja. Mutta kun siirrän vuodatukseen, niin raidat ilmestyvät. Osaako kukaan sano missä vika?

Kyllä noissa vain oli väkertäminen, kukin on noin 9 cm leveitä ja noin 11 cm korkeita. Värejä eri vuodenajoissa oli 26 - 37 kpl. Eli kyllä sai vaihtaa väriä jatkuvasti. Mutta kyllä ne ovat kauniita, vaikka itse kehunkin.

Kankaana oli  Wicheltin Jobelan Forget-me-not blue 28 count. Tunteja en ole laskenut mitä tuohon meni. Kesänhän olen tehnyt joskus aikoinaan valmiiksi ja nyt sitten nuo loput.

Nyt työ menee pesuun ja sitten kehystettäväksi. Tämän työn olen luvannut Esikoiselle. Hänen huoneensa seinälle siis ripustamme taulun. Myös muille tyttärille olen luvannut tehdä vuodenaikataulut, mutta ajankohdasta emme ole vielä sopineet. Pikkuhiljaa pitää alkaa tekemään seuraavaa sarjaa.

Mutta eilen illalla aloin tekemään tätä. Siis on todella mukavan näköinen ja ihanan helppo, kun ei ole kuin kolmea eri väriä. Kankaaksi jouduin valitsemaan aidan, koska parempaakaan ei ollut kotona saatavilla valitettavasti.

Mukavaa lauantaita!