Aika tuntuu taas karkaavan käsistä.

Pääsiäisenä olimme Siipan kanssa itsekkäitä. Hyppäsimme pitkänäperjantaina koneeseen ja liihottelimme Helsinkiin. Siellä suunnistimme messukeskukseen ja kävimme kiertämässä American Car Show'n. Paikka oli täynnä autoja. Kiiltävää pintaa ja kromia amerikkalaisten autojen muodossa. Upeita autoja. Olisihan kiva kesällä huristella jollakin niistä.

Illalla kävimme tsekkiravintolassa syömässä pihvit. Nekin olivat hyvät. Lieneekö syy siinä, että sai syödä jonkun toisen laittamaa ruokaa? Ajattelimme, että käydään vähän iltaelämääkin vilkaisemassa, mutta niinpä sitä vain löysimme itsemme hotellista jo klo 22 aikoihin. Lauantain shoppailimme ja illaksi kotiin. Olisihan siellä helposti mennyt vielä toinenkin yö, mutta kun lapset olivat kotona mummon kanssa emme viitsineet enempää kuluttaa aikaa kahdestaan. Olisihan lapset ja mummo kotona pärjäneet, mutta päästään taas joskus kahdestaan, kun ei kovin kauaa olla kotoa poissa kerralla.

Ennen pääsiäistä sain puhelun ja kutsun kirran polille röntgeniin ja lääkäriin. Tällä viikolla sitten kävin siellä ja sain lähetteen magneettikuvaukseen. Jono on kuulemma normaalisti 1/2 vuotta, mutta lääkäri pisti minut kiireellisenä, joten voin odotella kuvausaikaa aiemmin. Kyllä tuntui mukavalta, että edes siellä lääkäri otti asian tosissaan, toisin kuin työterveyshuollossa. Lääkäri totesi, että olet sen verran nuori (!), että tämä asia pitää tutkia pian ja korjata. Eli oireeni viittaavat rakenteelliseen vikaan (joka ilmenee ikääntymisen (!) myötä), mutta kun siinä on se tapaturma viime syksynä takana. Nyt selvitetään kummasta on kysymys ja hoito sitten sen myötä. Eli valoa näkyvissä.

Käsitöistä olen yrittänyt pysyä poissa. Mutta vähän olen tehnyt. Kuopus kysyikin, ai noin pientä saa tehdä vaikka käsi onkin kipeänä?

516905.jpg

Eli kyseessä on Passione Ricamon vuodenajoista syksy.

516903.jpg

Kesänhän olenkin jo aiemmin tehnyt.  (Ja kuvasta näkee, että aurinko paistoi tänään)

Eilen kävimme jälleen tervehtimässä pientä poikaa. Onhan hän suloinen! Ja kasvanut jo kovasti.

Mukavaa lauantain ja loppuviikonkin jatkoa!