Lauantaina tuli sitten käytyä käsityömessuilla. Esikoinen oli varannut paikan mukaan, koska vuosi sitten mukanani oli keskimmäinen. No, kuinkas sitten kävikään? Esikoinen päättikin mennä mummon luo keskustaan ja minä otin keskimmäisen ja kuopuksen mukaan. Kuopus kylläkin meinasi vähän kyllästyä messuihin ja kaiken ihanan tavaran ja materiaalin pällistelyyn kyllästyä.

Messuilla tapasin sitten pohjoisen käsityöihmisiä ja olipas yksi "ulkomaan eläväkin" paikalla. Eli remmissä oli mukana Muoriska, Kaisuliina, Hansu, sekä Tuuli. Kierreltiin ja katseltiin. Toisilla kassit täyttyi enemmän ja toisilla vähemmän. Itse sorruin seuraaviin ostoksiin:

538001.jpg

Eli tyttäret ovat jo pari talvea halunneet hahtuvalapasia. Olen paikallisesta käsityöliikkeestä hahtuvaa etsinyt, mutta aina silloin hahtuva on ollut lopussa. Nyt keskimmäinen huomasi Angorinan kojulla, että hahtuvaa löytyy.  No, tytär halusi harmaana. Mutta siinä pahuksessa kun oli koirankarvaa, niin eihän se neidille kelvannut. Angorinalta keskimmäinen halusi sukkalangaksi tuon harmaakirjavan vyyhdin. Se otettiin, täytyy siihen lanka kaveriksi vielä hommata. Hahtuvat löytyivät sitten keskemmältä salia Hannele Ristimäen kojulta. Puhelimitse esikoinen pyysi ostamaan valkeaa, keskimmäinen halusi harmaan (kyllä, tuo on tumman harmaata) ja kuopus antoi minulle ja keskimmäiselle vapaat kädet valita väri. Hän itse kun oli 4H-kerhon pisteessä tekemässä unisiepparia kummisetänsä kanssa.

Lisäksi tulevaa kummin tehtävää ajatellen löysin ristipisto -kojusta seuraavan mallin:

Ohhoh. Enpä lisääkään tuota kuvaa tähän. Eli syntymätaulu, johon tulee nimi, yms. tiedot. Lisäksi pieni "rukous". Laitanpa siitä kuvaa sitten kunhan se vähän edistyy.

Messuilla oli mukavaa ja oli oikein mukava törmätä muihin bloggaajiin. Yksi tapaaminen siintää myös tässä lähistöllä, saa nähdä toteutuuko ensi viikonloppuna/vapun aikaan vaiko myöhemmin. Terveisiä vaan Tuulalle!

No, arvontaan osallistuminen on päättynyt eilen illalla. Tulen huomenna illalla arpomaan voittajan. Teen sen siten, että menen satunnaislukugeneraattoriin täällä. Kommentteja oli kaikkiaan 18. Yksi minun, yksi LUMIKITEEN kommentti, jolla hän pyydysti luvun 5000, sekä Lumikiteen arvontaan osallistumiskommentti. Nämä jätän arvonnan ulkopuolelle (Anteeksi Lumikide, mutta annetaanhan muillekin mahdollisuus? :)) Eli syötän generaattoriin luvut 1 ja 15 ja eikun generaattori pyörimään. Sieltä sitten saamme numeron, sitten laskemme kommenteista voittajan esille. Sen jälkeen tutustun hänen blogiinsa tarkemmin (aion kyllä käydä kaikki blogit läpi ja jättää jälkeni käynnistäni) ja totean minkä käsityöalan taitaja hän on. Sen jälkeen voin sitten lähteä kasaamaan palkintoja arvonnan voittajalle sekä Lumikiteelle!

Eikun huomiseen!