Viikko oli, tuli ja meni.

Viikonloppu Levillä meni nopeasti ja ihanan pienen pakkassään helliessä meitä. Käveltiin paljon ja useampaan otteseen päivien aikana. Mukavaa oli. Seuraavalla kerralla kun mennään johonkin tunturiin liikutaan sitten suksilla mäkeä alas.

Alkuviikko meni normaalisti; päivät työssä ja illalla normaalit kotirutiinit.   Loppuviikosta olin jälleen reissussa, kävin pääkaupunkiseudulla päivän ja perjantaina sitten Jyväskylässä. Oli vähän jännää jälleen kotiintulon kanssa. Syysmyrsky oli tulossa, mutta Jyväskylästä pääsin hyvin Helsinkiin. Sieltäkin kone kohti pohjoista lähti ajoissa. Olimme tulossa jo melko lähellä Rovaniemeä, kapteenikin kuulutti: "saavumme perille 5 minuuttia edellä aikataulusta". Jippii, kerrankin ajoissa kotona. Hetken kuluttua tuli kuulutus: "Kapteeninne tässä jälleen, Rovaniemellä on niin kova lumimyrsky, ettemme voi lasketua. Meillä on vara odottaa 40 minuuttia Roin yläpuolella odottamassa ilman rauhoittumista. Sen jälkeen joudumme tekemään muutoksia lentoon." Lähes sen 40 minuuttia sitten kiersimme Rovaniemeä ilmassa, mutta ilmojen herra suosi meitä ja sää asettui sen verran, että pääsimme laskeutumaan.

Tänään on taas vietetty osa päivästä kaupungilla ostoksilla. Keskimmäinen sai uudet talvikengät. Minä shoppailin jo vähän jouluostoksia. Mitä? Enpäs kerrokaan. Pidetään salaisuutena vielä.

Käsitöitä en ole tällä viikolla ehtinyt tehdä, mutta nyt aion lähteä katselemaan WBP:ä, josko saisin vaikka muutaman pistokin tehtyä.