Flunssa siis iski minuunkin. Ei tää ole hauskaa. Nuhaa ei kunnolla ole. Yskittää, mutta mitään ei irtoa. Pientä kuumetta. Väsyttää, ottaa päähän jne. Tätä on nyt kestänyt jo ihan tarpeeksi, voisi löysätä otteensa minusta.

Siipan kanssa oli viime viikonloppuna puhetta, että tänään oltaisiin menty teatteriin. Myös tämä olisi kiva käydä katsomassa. Kerrankin kun sain Siipan mukaan ilman suurempia hampaiden kiristyksiä, niin tietysti minun täytyy tulla kipeäksi. Joten emme mene tänään. Tuon Marilyn-musikaalin haluan myös käydä katsomassa, mutta oli nyt pitkälle loppuunmyyty. Saa nähdä ehdimmekö katsomaan sitä (ja milloin).

Jonkin verran olen pistellyt sairastaessa WBP:ä. Laitan viikonlopun aikana kuvaa tänne. Myös virkkausta on tullut jonkin verran harrastettua. Kuvaa siitäkin kunhan valmis. Viimeinen kerros menossa. Mikähän siinä on, että se viimeinen kerros on aina täynnä työtä ja tuskaa?

Marraskuu on siis alkanut. Jännää, täällä on ollut niin selkeitä pakkaspäiviä (- 25 C). Aurinko paistanut ja ollut oikein kaunista. Etelässä onkin sitten ollut kamalat kelit. Harvoin se näin päin menee.

Meillä alkaa synttäribuumi.... 9. marraskuuta keskimmäinen täyttää 11 vuotta. 21. marraskuuta appi täyttää vuosia, 25. päivä on esikoisen 13. vuotis synttärit ja TÄTTÄ-RÄÄ Siippa täyttää pyöreitä vuosia 29. mararskuuta! Sitten vielä isänpäiväkin... Leipomista riittää taas. Esikoinen halusi juhlistaa synttäreitä samaan aikaan kuin keskimmäinenkin. Ja niitä juhlitaan lauantaina isänpäivän alla. Eli näistä selviän kai parilla kakulla. Nämä isommat lapset eivät enään juhli synttäreitä kuin muutaman kaverin kanssa. Miehen juhlia todennäköisesti juhlitaan isommin vasta joulukuun puolen välin jälkeen. Pienemmin (syönti) niitä ehkä juhlitaan marraskuun lopussa tai joulukuun alussa.

Niin, ja se tupakkalakko. En ole muistanut kertoa missä mennään. Syyskuu meni siis poltellen yksi savuke päivässä. Lokakuussa poltin kaiken kaikkiaan 6 savuketta. Ja laitetaan marraskuussa sitten vielä paremmaksi, jos ei nyt sitten poltettaisi yhtään !?! Paino on lähtenyt nousuun. ARGH! + 5 kiloa tullut jo, vaikka olen vahtinut itseäni ja syömisiäni tarkoin. Nyt kun tästä flunssasta toivun, ajattelin kokeilla nestepaastoa ja sitten täytyy alkaa kai laihduttamaan.