Sain ison kirjekuoren tänään SRPY:ltäni. Sen sisältö oli aivan ihana.

559594.jpg

Eli kuoresta löytyi Cross Stitcher-lehti, jossa on ihastuttavia malleja. Suklaata, hävinneet jo makeampiin suihin, myös muut pääsivät osalliseksi suklaasta. Lehden mukana tuli merkkauskynä, jossa mukana langan katkaisin sekä sokerina pohjalla lahjakortti Kirjokkaaseen (10 Euroa). Kirjokas onkin tuttu liike, olen sieltä tilaillut aina silloin tällöin ristipistojuttuja. Aivan ihanaa! ISO KIITOS sinulle ystäväni. Nyt pitää alkaa miettimään mitä tilaan...

Lumikide on jo pakettinsa saanut, toinen ei kai vielä ole perillä, joten en vielä julkaise kuvaa.

Vappu meni hyvin koleissa merkeissä. Tunnelma oli lämmin, mutta ilma kylmä. Tuttavaperhe Oulusta kävi kylästelemässä pitkästä aikaa. Syötiin, saunottiin ja rupateltiin. Sunnuntaina oli sitten Lappia-talolla Siepakoiden konsertti, jossa kuopus ja keskimmäinen esiintyivät. Konsertti oli todella hyvä!

Vielä ei ole tullut kutsua magneettikuvaan, mutta ei kai auta kuin odotella. Käsi on taas vaivannut, varsinkin yöllä. Nukkumaan en pysty kuin mahallaan ja käsi tietyssä asennossa. Muutoin herään siihen että kättä pakottaa tai se on mukavasti turra.

Mukavaa loppuviikkoa!