Tulipahan laitettua ulkoasua pikkaisen uusiksi.  Olen sitä jo jonkin aikaa ajatellut, mutta nyt sain tehtyä. Vielä pitäisi käydä läpi postaukset ja laittaa ne oikeaan kategoriaan. Se jotenkin unohtuu aina kun postaan kirjoituksiani.

Listasin aamulla pitkän rivin seuraamiani blogeja oikean reunan laatikkoon. Sitten lähdin käyttämään tyttäjäni kampaajalla. Kävimme myös kaupassa ruokavarastoa täydentämässä. No, aiheeseen... Listaan olisi pitänyt lisätä vielä vaikka kuinka paljon blogeja, listata olisi tullut arviolta sata metriä pitkä, joten poistin kaikki. Ja nämä blogit ovat blogilista.fi osoitteessa merkitty suosikeikseni, joten sieltähän minä kätevästi näen kenen sivua on päivitetty ja kaikki linkit löytyvät sievästi sieltä.

Esikoinen leikkautti hiuksiaan jonkin verran lyhyemmäksi, kuten kuopuskin. Mutta meidän keskimäinen... Hänellä on (oli) upeat ihan vaaleat piiiiitkät hiukset (yli puolen selän). Nyt niistä vietiin arviolta 15 senttiä. Äidin silmiä kirvelee.

Minä onneton sorruin kaupassa. Mikähän älynväläys sekin oli. Menin tutustumaan lehtivalikoimaan (käsityö). Löysin sieltä saksalaisen virkkauslehden. Katselin läpi ja löysin yhden mallin, johon ihastuin. Kotona sitten tarkemmin katselin lehteä. Enhän minä onneton osaaa sanakaan saksaa! No onhan siinä onneksi kuvia ja kaavioita. Ne eivät kielestä piittaa. Mutta näinkin voi käydä.

Pengoin virkkauslankaa tuolta kaapin kätköistä ja löysin sieltä yhden valmiin ristopistotyön, joka on jäänyt minulla kuvaamatta ja kehystämättä. Täytyy napata kuva siitä tänne ja kiikuttaa sitten kehystettäväksi.

Serkkuni (kummitus-Anne) on tullut Tampereelta syyslomaa pitämään tänne pohjoiseen Kemijoki varteen perheensä kanssa. Soitteli äsken ja lupaili ajella kohta meitä tervehtimään. Mukavaa, edellisen kerran näimme ... heinäkuussa.