Oli siis todella mukava palata torstaina kotiin, kun minua odotti täällä yllätys.

179781.jpg

Eli postitäti oli kantanut kotiin kirjekuoren, josta paljastui De fil en aiguille -lehti. Lehti oli täynnä toinen toistaan upeampia nalle malleja. Täytyy alkaa arpomaan, mistä aloittaa työ. Tähtäimenä on joulu ja lahja jollekulle pienelle ystävälle. Mutta aivan upeita nalleja lehdestä paljastui. Kortin posti oli tuonut mukanaan tiistaina. Kaunis ja iso kiitos ystävälleni! On ihanaa, kun tietää, että koska tahansa ja miten tahansa minua voidaan muistaa.  Tämä on mukavaa. Itse olen myös omalle ystävälleni jotain lähetellyt ja lisää suunnitellut. Myös tämä, että itse saa keksiä jotain yllättävää toiselle on mukavaa.

Puolet viikosta vierähti sitten pääkaupunkiseudulla. Siellä oli tavallista vilkkaampaa, johtunee tulevasta Asem-kokouksesta. Lentokenttäkin oli täydempi kuin tavallisesti. Itsekin jouduin Tikkurilaan asumaan, koska keskustasta ei löytynyt hotellihuonetta. Ei tuo hotellielämä ole mistään kotoisin. Ristipistoja yritin siellä tehdä, mutta en kovin paljoa saanut tehtyä. Valaistus huoneessa ei ollut paras mahdollinen ristipistojen tekoon. Mutta alkuun pääsin taas tässäkin hommassa.

Kaurapuuro keitettiin ja syötiin äsken. Nyt pitäisi alkaa leipomaan (voisilmä)pullaa. Ensi torstaina on luonani Party Lite kutsut ja jotain tarjottavaakin pitäisi olla. En vain tiedä missä välissä saisin enemmän leivottua. Maanantai -iltana kuopus ja keskimmäinen täytyy kuskata tanhuun. Tiistaina esikoisella alkaa posliininmaalaus. Molempina iltoina lapset täytyy autolla kuskata, koska harrastukset ovat kaupungin pinnassa. Keskiviikkona olen sitten taas itse reissussa, kotiin pääsen vasta ilta kymmenen paikkeilla. No, täytyy vaikka esikoiselle antaa valtuudet tehdä liivatekakku keskiviikko-iltana.

Sain kuvattua kaikki kotona olevat tekemäni taulut sekä keskeneräiset ristipistotyöt. Nuo keskeneräiset työt olivatkin yllätys. Niitä oli paljon enemmän kuin luulin...  

Tässä kuva pari vuotta sitten kuopukselle tekemästäni taulusta:179782.jpg