Taas on aikaa vierähtänyt edellisestä päivityksestä, haamupäivityksiä on näkyy välillä ollut.

Lupailin taannoin kuvia huvimajasta, Jykä jo niitä kaipailikin. (Jykä, autoja katsottu on ja hyviäkin on ollut, mutta ei vielä ostettu)

Tässä huvimajaa ulkoapäin, kuva on näkyy vähän vinksallaan. Ei rakennus noin vinossa oikeasti ole ;-)

(edit: huomasin juuri, ei tämä olekaan ihan valmiista huvimajasta tämä kuva... Yritän tänään hankkia ihan valmiista kuvan ja lisäilen sen tänne.)

1030509.jpg

Ja tässä yksi kuva sisältä.

1030510.jpg

Eli tämä otettu jonain pimeänä iltana, kynttilän hehkussa. Kuvassa vastahankittu Syksyn lehdet PartyLiteltä. Tuo on todella kaunis. Tosin kuvan oton jälkeen päätimme siirtää sen sisälle olohuoneeseen. Huvimaja ei ole lämmin, joten emme raskineet sitä ulos kylmään jättää.

Käsityörintamalla en ole saanut aikaiseksi mitään. CrossSticheriä olen pari irtonumeroa ostanut ja sitten innostuinkin tilaamaan sen.

Alkoi sitten marraskuu. Meillä se on yhtä kakun leipomista. Ensin keskimmäinen täyttää 12, sitten isäinpäivä, esikoisen 14 vuotispäivä ja siipan synttärit. Hommaa riittää.

Viime viikonloppuna olimme serkkutytön häissä Oulussa. Oli todella mukavat häät! Tuollaiset juhlat ovat mukavia, niissä näkee sitten sukulaisiakin enemmän.

Mitähän muuta? Ei taida sen kummempia, elämä on kulkenut ihan normaaleita ratojaan!

Mukavaa viikonvaihdetta!