Vieraat tulivat ja lähtivät. Olisimme heidät vielä toisenkin yön pitäneet täällä, mutta kotiin oli kiire. Niinhän se on itselläkin aina. Reissuun on mukava lähteä, mutta vielä mukavampi on tulla takaisin kotiin.

Illalla (lue yöllä) grillattiin ja istuttiin iltaa. Kello oli lähes puoli kolme, kun kävimme nukkumaan. Täällä ei vielä tule täys pimeys yöllä, hämärtää vain, mutta aamu ehti jo alkaa valkenemaan ennen sänkyyn käyntiä. Oli mukava tavata vieraita, edellisen kerran olemme tavanneet noin vuosi sitten. Välimatkaa meillä on noin 450 kilometria, ei vain tule ajettua kovin tiheään heille päin.

Huomenna on kuopuksen viimeinen neuvolakäynti, ja hän saa "koulu"piikit siellä. Vähän hirvittää lähteä viemään, sillä tiedän, että huuto nousee. Keväällä hän kävi isänsä kanssa verikokeissa ja oli tarvittu isän lisäksi kaksi henkilöä pitämään kiinni, jotta koe saatii otettua.

Lupasin aiemmin palata erääseen harrastukseeni, joka odottaa tuolla käsityölaatikossa minua. Viime joulun ja uudenvuoden välillä aloin tekemään Mirabilian Emerald Mermaidia. Valmiina ja kehystettynä työ oli huhtikuun lopussa. On todella nätti ja vieläkin sitä ihastelen olohuoneen seinällä. En usko, että kyllästyn katselemaan sitä. Tässä kuva ennen kehystystä, valitettavasti vähän huonolaatuinen.

134682.jpg

Ihan kiva, että lukijoita on täällä käynyt, mutta kuka on se ensimmäinen ROHKEA, joka uskaltaa käynnistään jäljen jättää?