Ihanaa, talo on siivottu. Viimeiset pullat ovat uunissa. Pyykit pesty (silitys odottaa), voin jälleen keskittyä käsitöihin. Tästä ei ole kauaa kun leivoin, mutta yksi ilta aloin ottamaan pakasteesta pullaa, jotta voisin tehdä laskiaispullia. Sieltä löytyi tasan yksi pussi, jossa oli neljä pullaa. Enpäs tehnyt laskiaispullia silloin.

Tässä kuva ponchosta esikoisen päällä. Yritimme ottaa siitä kuvaa minun päälläni, mutta ei tahtonut onnistua, niin vaihdettiin paikkaa. Mielestäni ponchosta tuli aivan ihana.

400916.jpg

Nyt työn alla on vauvan haalari, joka allaolevassa kuvassa näkyy alkutekijöissään. Lisäksi kuvassa on esikoiselle tuleva laukku, joka on nyt sitä vaille, että kahvat pitäisi saada hankittua. En vain tiedä saako niitä Roista. Täytyy ensi viikolla kysellä. Laukun siis virkkasin kuitenkin minä. Aloin laittamaan sitä alkuun esikoiselle ja huomasin, että olin sitä tehnyt jo niin paljon ettei viitsitty enään tekijää vaihtaa. Meillä kun on hiukan erilaiset käsialat.

400907.jpg

Lähdin jälleen mukaan Salainen ristipistoystävä- rinkiin, jota emännöi tällä kerralla Tuulia.  Siitä kiitos hänelle! Kiitokset myös viime vuotisen ringin vetäjälle Marialle.

Mietin pitkään lähdenkö mukaan, sillä viime vuonna petyin omalta kohdaltani. Oma ystäväni (joka muuten oli Maria, eli ringin emäntä) muisti ja yllätti minut ihanasti monta kertaa. Itse myös käytin aikaa minun salaisen ystäväni muistamiseen. En vain vieläkään tiedä menikö minun viimeinen pakettini perille hänelle. Olen kyllä pettynyt tähän. Olisi minusta kyllä kiva, että sen verran viitsisi vaivautua ja ilmoittaa että paketti on tullut perille (edes ringin emännälle). Oletan, että paketti on mennyt perille, sillä luulen että siitä varmasti olisi tullut sanomista.

Mutta nyt täytyy toivoa, että tällä kerralla kaikki sujuu paremmin. Kyllä viimeksikin kaikki muutoin meni hyvin ja olin todella tyytyväinen, kuten uskon muidenkin olleen.