Hiljaiseloa vietetty nettimaailman suhteen. Kesä tuli, oli ja ei onneksi vielä ole mennyt.

Lomia on vietetty ja reissussakin viihdyttiin viikon verran täällä kotimaassa. Kävimme Vaasassa, jossa tietysti vietettiin päivä Wasalandiassa ja toinen päivä Tropiclandiassa. Wasalandiassa ollessamme sataa tihuutti koko päivän, ei se onneksi menoa hidastanut. Rauman lähellä vietimme serkkuni perheen luona viikonlopun. Lisäksi kävimme Tuurissa. Loma meni nopeasti ja mukavaa oli. Tosin mukavaa oli palata kotiinkin.

Nyt aloittelen uutta lomaa, jota onkin sitten muutaman viikon verran. Ensi tiistaina täällä alkaa koulut ja kuopuskin astuu koulutielle. Eli minulla on sitten ihan kunnon lomaa, kun saan kotona oleskella. Mitään suunnitelmia loman varalle ei ole.

Kävin magneettikuvauksessa ja löytyihän sieltä jotain ongelmaa. Ensiksi kokeillaan kuntoutushoitoa ja mikäli se ei auta tilannetta tilanne katsotaan uudelleen ja edessä on leikkaushoito. Toivottavasti siihen ei tarvitsisi mennä. Olen kuullut niin paljon kertomuksia epäonnistuneista leikkauksista. :(

Mutta tilanne on käsitöiden suhteen se, että en saa enkä uskallakaan mitään tehdä. On mulla tuossa yksi virkkaus kesken, teen sitä vähän kerrallaan. Käsi on nyt tällä hetkellä tulehtunut sekä olkapäästä että kyynärpäästä. Olin niin ajatellut, että saisin lomani aikana tehdä käsitöitä.

Kuviakin olisi paljon, mutta olen päivitellyt käyttöjärjestelmän koneesta ja en ole vielä kaikkia ohjelmia saanut asennettua. Täytyy tässä loman aikana saada siirrettyä kuvat koneelle.

Täällä on tällä viikolla ollut helteet, kuten kai kaikkialla muuallakin. Tämä päivä ei näytä tekevän poikkeusta. Nyt täytyy ottaa kirja ja lähteä terassille istumaan ja lukemaan.

Palataan!