Voihan nenä. Sainpahan juuri hukattua kaiken kirjoittamani, kun painoin väärää nappia!! Yritetäänpäs uudelleen.

Viikko meni taas vauhdilla. Vasta oli maanantai aamu ja nyt jo vietetään viikonloppua. Eilen illalla aloin varaston maalaukseen. Eihän tämä ole kuin neljäs kesä peräjälkeen, että jotain on pitänyt enempi tai vähempi maalata. Ja vielä ensi kesänäkin maalaamista riittää. Alkaa maistua jo puulta tuo homma.

Pihanurmikko on palanut lähes kokonaan. Täällä on ollut koko kesä aurinkoista, lämmintä ja kuivaa. Nurmikko on kai juhannuksen jälkeen kerran päästy leikkaamaan ja näyttää siltä ettei enään tänä kesänä tarvitse leikata. Etupihan nurmikko perustettiin viime kesänä ja se ei ehtinyt vielä tarpeeksi tukevoitua, että olisi kestänyt tämän kuivan kesän. Takapihan nurmikko yritettiin perustaa tänä kesänä, mutta eipä sieltä ole paljoa vihreää noussut. Täällä ei ole koko kesänä satanut kuin pari kertaa ja vain vähän aikaa.

Tänään meille tulee kummipoika (6 kk) ja hänen veljensä (4 v) naapurista yökylään. Saa nähdä muistaako sitä enään, kuinka vauvoja hoidetaan. Tämä vauva on kyllä helppohoitoinen. Todella tyytyväisen oloinen ja rauhallinen vauva. Esikoisemme on jo ilmoittanut, että hän hoitaa vauvan ja ottaa omaan huoneeseensa nukkumaan. Sängynkin kantoi jo huoneeseensa. Tarhassa ollessaan tämä esikoisemme ilmoitti, että hänestä tulee äiti isona, kun siellä kyseltiin tulevaisuuden ammattia.

Eilen illalla toinen naapurimme jätti meille 4 kiloisen hauen. Siinäpäs sitä oli, että saatiin kala perattua. Minä en osaa perata, ja mieheni on vähän parempi asiassa. No, kala perattiin ja tänään olisi tarkoitus savustaa se. Aikoinaan mekin kuljimme kalalla jatkuvasti. Esikoisen syntymän jälkeen ei sitten ole enään montaa kertaa kalalla käyty. Pitäisi elvyttää se(kin) harrastus.

Yökylästelijät saapuivat, nyt täytyy lähteä harjoittelemaan.

148664.jpg