Eilen postitäti oli jättänyt minulle kaksi mieluista kirjettä postilaatikkoon.

Ensimmäisenä avasin tämän:

485594.jpg

Eli sain kirjeen SRPY:ltäni. Olen aivan myyty. Kuori sisälsi kortin, langanpidikkeitä (nämä ehtivätkin jo loppua, joten tulivat hyvään tarpeeseen), Mirabilian mallin Shimmering Mermaid ja monta patukkaa Geishaa (lempisuklaani). Tuo malli on aivan ihana. Täytyy alkaa selaamaan nettiliikkeitä ja etsimään siihen sopivaa kangasta. ISO KIITOS sinulle salainen ystäväni!!!! Kirjeesi sisältö miellytti minua todellakin. Odotan jatkoa malttamattomana. (Suklaa meni heti makeisiin suihin, ei ehtinyt mukaan kuvaan)

Toisesta kirjeestä löytyi tämä:

485590.jpg

Tämän huusin Huuto.netistä. Ja kirje oli seikkaillut ilmeisestikin jossain ulkomaillakin. Ehdinkin sitä jo kaivata ennen kuin se perille tuli.

Keskiviikkona tuli tämä. Myöskin Huutonetistä huudettu.

485584.jpg

Tämä oli aika hankalan näköinen malli. Oli ristipistoja, puolikkaita ristipistoja, 3/4 ja 1/4 pistoja. Värejä ja eri symboleja väreille ja pistoille miljoona (melkein)....

Ainoa mitä odotan. Tuo käsi/olkapää pitäisi saada kuntoon. Töissä oli kiirettä ja jouduin vaihtamaan hiiren takaisi oikealle kädelle (työnteko sujuu nopeammin oikealla hiirikädellä) ja heti kostautui. Koko oikea puoli on kipeänä. Täytyy ensi viikolla jälleen vaihtaa hiiri vasemmalle. Täytyy ainakin hierojalla käydä, jos vähän helpottaisi oloa.

Mukavaa loppuviikkoa!