Elikkä torstaina minun piti olla kotona hiukan ilta seitsemän jälkeen. Vaan lentopas oli sitten myöhässä. Lopulta annoin periksi ja vaihdoin toiseen lentoyhtiöön ja pääsin lähtemään Hgistä noin 3 tuntia myöhässä ja kotona olin ilta kymmenen jälkeen. Se kone, jolla minun olisi pitänyt tulla oli kai tullut tänne kahtena eri lentona, toinen noin puolen yön aikaan ja toinen myöhemmin. Kyllä tästä eteenpäin katson tarkempaan lähdenkö matkaan halpalentoyhtiöllä vai Finnairilla.

Kotona minua odotti perheen lisäksi kirje! Salaiselta ristipistoystävältä! Tämä on todella ihanaa, kun koskaan ei tiedä mitä ja milloin postilaatikkoon kolahtaa. Tällä kerralla kirjeen sisältö oli seuraavaa:

195438.jpg

Eli kauniin syksyisen kortin lisäksi kuoressa oli 3 kpl avaimenperiä, joihin voi tehdä itse oman mielen mukaan kuviot (yksi näistä tulee minulle ja katsotaan tuleeko tappelu, kenelle perheessä nuo kaksi menevät) sekä lisäksi suunkin saa makeksi suklaalla. Ah, ihanuutta. Kyllä piristi mukavasti pimeää syksyistä iltaa kun tulin kotiin ja nämä löysin. Kiitos Sinulle rakas ystäväni!

Edellisessä (tai siis sitä edellisessä) postauksessani oli kuva taulusta. Sen on v. 1985 maalannut isäni serkku-tyttö (tai siis kyllähän hän nainen oli jo silloin). Kuten muutamat kommentoijat huomasivatkin, sen taustalta löytyy silmälasipäisen naisen hahmo. Kyseessä on Vera Telenius ja miljoona ruusua. Aikanaan Vera levytti kappaleen suomeksi ja varsinaiseksi hitiksihän se tuli alunperin Alla Pugatsovan esittämänä ja venöjän kielellä.  Mielestäni kaunis laulu ja myöskin kaunis tauluna. Tälläinen tarina tällä taululla.

Esikoinen oli eilen illalla eka kertaa discoissa, jotka kestävät pidempään kuin ilta kahdeksaan. Discot olivat hänen koulullaan ja kestivät klo 18 - 23. Sisareni vei oman tyttärensä sekä meidän esikoisen sinne ja noutivat sitten illalla heidät. Menivät sitten siskoni mökille yöksi. Yhdentoista aikaan soitin esikoiselle ja kyselin kuulumisia. Hyvin oli discot mennyt ja "poikakaveritkin" siellä olivat olleet.

Illalla olisi saunavieraita tulossa, täytyy vähän siivota. Onneksi täällä kuitenkin järjestys pelaa vaikka itse olen reissussa. Ei odota hujan hajan oleva koti. Isommat tyttäret meillä etupäässä huolehtivat imuroinnista. Itse olen hyvin huono tarttumaan imuriin. Ennenkuin tytöt alkoivat hoitamaan imuroinnin, sen hoiti Siippa.

Eilen oli nuohoojakin käynyt puhdistamassa röörit. Onneksi he ovat nykyään aika siistejä. Ei leijaillut nokea sisällä, kun tulin töistä kotiin.