Viikonloppu oli ja meni. Perjantai ei sujunutkaan ihan niinkuin suunniteltiin.

Serkkutyttöni soitti iltapäivästä ja kertoi, että heidän nuorimmaisensa oli kuumeessa. Eli  he eivät sitten tulleet silloin. Minä ehdin perjantaina siivota, leipoa pullat ja omenapiirakan sekä laittaa ruoat. Eiväthän ne hukkaan menneet kuitenkaan. Sovittiin, että yrittävät tulla lauantaina mikäli heidän pienin ei enään ole kuumeessa.

Lähdimme sitten minä, Siippa ja kuopus lauantai aamuna kohti Ruotsin maata. Olimme päässeet vähän matkaa, niin serkku soitti ja kertoi, että lähtevät ajelemaan meille. Laskimme ja tuijotimme kelloa ja päättelimme, että ehdimme juuri ja juuri käydä Haaparannalle ennen heidän tuloaan. No, niin ehdimmekin, melkein. Olimme puoli tuntia myöhemmin kotona kuin he olivat meille ehtineet. Laittelimme ruoat ja kulutimme aikaa. Viikonloppu meni nopeasti ja kivasti.

Laskuri sivuilla näyttää, että vierailijoita on ollut enempi kuin kommentteja. Kiitos teille käpälänjälkenne jättäineille. On mukava tehdä itse sitten vastavierailua ja katsoa millaisia ihmisiä minun juttujani seuraa.

Vielä huominen päivä töissä ja sitten loppuviikko on syyslomaa. I h a n a a !!!