Viikonloppuna ei tullut tehtyä laisinkaan ristipistotyötä. Muuta tuli kuitenkin tehtyä. On pesty ikkunoita, käyty läpi vaatekaappia, pesty pyykkiä, silitetty jne... Lista on loputon, eikä tekeminen lopu kai koskaan.

Perjantai-iltana Siippa potkaisi jalkansa tuolin jalkaan. Kuului muutama ärräpää, mutta ei sitten sen kummempaa. Aamulla hän sitten ihmetteli, miksi jalka on niin kipeä. No, jalan pikkurilli ja jalkapöytä olivat mustana. Yritettiin kauppareissulla terveyskeskukseen, siellä oli porukkaa niin paljon ettei jääty jonottaan. Illalla lähdettiin sitten käymään ravintolassa syömässä ja otettiin uusi yritys. Tällä kertaa jonoa ei ollut. Tuomio oli selvä; varvas murtunut. Ei se aina kovaa kolausta tarvitse, kun luu rusahtaa. On nyt sitten muutaman päivän ainakin sairaslomalla.

Käytettiin lauantaina tyttäret kauppareissulla hampurilaisilla. Arveltiin, että jokohan arvaavat mikä hampurilaisreissun takana on. Eivät arvanneet. No, esikoinen kuitenkin kysyi illalla kun kotiuduttiin kaupunkireissulta, että kävittekös ravintolassa syömässä? Eipä siihen auttanut muu kuin rehellisesti vastata, että käytiin.

Täytyy tässä viikonaikana jatkaa ikkunoiden pesu loppuun, ja vähän taas pyyhkäistä lattiaa kostealla luutulla. Viikonloppuna tulee serkkuni (kyllä, sama joka oli Rukalla meidän kanssa) koko perheensä kanssa kylästelemään. Saattaa olla vipinää tiedossa. Heidän vanhin tytär on eskarissa, pojat ovat 3 vuotta (hänellä on sama syntymäpäivä kuin minulla) ja 1 vuosi ja 9 kuukautta vanha (tämä poika on syntynyt samana päivänä kuin sisareni mies).

Tämä viikko on vielä täysi viikko töitä, mutta ensi viikolla onkin sitten syyslomaa keskiviikosta eteenpäin. Lapsilla on myös koulusta vapaata. Ihanaa.