Kuten otsikko kertoo, en päässytkään Oulun messuille. *harmi*

Keskimmäinen tytär sairastui kovaan kuumeeseen, joten suunnitelmat oli muutettava. Itseasiassa meillä kaikilla (lukuunottamatta esikoista) on jonkinnäköinen flunssa päällä. Kuopus on myös kuumeessa. Myös serkkuni luona, jonne olimme menossa kylään, sairastetaan flunssaa. Mietin ensin, että jään perjantaina junan kyydistä Ouluun, käyn tänään lauantaina messuilla ja tulen sitten kotiin. Mutta olisin ehtinyt kotiin vasta klo 17. aikohin, joten päätin tulla kotiin ja tyytyä siihen, että pääsen vain huhtikuussa Roin messuille ja Oulu jää väliin. Harmittaa vietävästi, mutta tätähän tämä elämä on.

Tampereella sain ponchoa tehtyä, yritän ottaa kuvaa ja lisätä tänne viikonlopun aikana. Esikoisen puseron kokoaminen on viime viikonloppuna aloitettu ja täytyy yrittää saada se kasaan. Ristipistot ovat odottaneet keittiössä laatikossaan minua. Nyt vähään aikaan todennäköisesti en ehdi koskemaan niihin.

Tänään ostin bambino-lankaa, jotta voisin aloittaa vauvan haalarin teon. Jossain vaiheessa aiemmin iloitsin siitä, että sukuun on tulossa vauva. Nyt uskallan julkistaa sen. Siskolleni tulee reilun kuukauden kuluttua vauva. Ihanaa!!! Täytyy toivoa, että vauva kuume ei iske...