Tulitukka haastoi minut puhumaan totuuksista. Elikkäs leikin jujuna on se, että kerron itsestäni 7 tosiasiaa ja haastan edelleen 7 henkilöä mukaan leikkiin.

1. Olen hamsteri. Minulla on (aina) kausia, jolloin hamstraan jotain. Eräät henkilöt voisivat kertoa esim. kahvin hamstraamisesta (enkä ole elänyt pula-aikana). Tällä hetkellä hamstraan pesuaineita (shampoot, saippuat, hammastahnat). Kaikkea on tullut hamstrattua.

2. Pidän lukemisesta. Valitettavasti siihen on nykyään liian vähän aikaan. Lapsena muut lapset lainasivat kirjastoautosta muutaman kirjan, minä muutaman plastiikkapussillisen.

3. Olen hidas suuttumaan. Minua saa ärsyttää tosi paljon ja pitkään, mutta kun suutun, siinä on oksat pois. Tiedän itsekin jo varoa, silloin kun jokin alkaa suututtamaan. Silloin tulee monesti sanottua sellaistakin, jota myöhemmin kadun. Onneksi näitä sattuu harvoin. Niin, ja siihen liittyy myös se, että olen sitten pitkävihainen... :(

4. Pidän juustoista. Mitä rasvaisempaa sitä parempaa (sinihomejuustoa en ole oppinut syömään, muutoin kuin pizzassa). En nykyään uskalla juustoa kovin usein kotiin tuodakaan.

5. Astiapesukoneen täyttämistä ei osaa tehdä muut kuin minä. Jos joku muu meillä koneen täyttää, minun todennäköisesti pitää se uudelleen järjestää. Siis oikeasti, osaahan ne muutkin sen täyttää, mutta...

6. Mun on pakko käydä päivittäin suihkussa. Parhaassa/pahimmassa tapauksessa kaksikin kertaa vuorokaudessa. Iho parka!

7. Päivästäni ei tule mitään, mikäli en aamulla saa kahvikupillista (tai paria) ja aamun sanomalehteä. Voi niitä aamuja, kun lehti ei ilmesty!

Mukaan haastan: Muoriskan, Matamin, Tuulan, PetranVirpin, Marikan  sekä Jennin .