Ei. Ette sitten saaneetkaan kuvaa WBP:n tilanteesta. En tosin ole siihen nyt koskenutkaan, pistelyä jatkan sitten ensi vuoden puolella.

Vielä on yksi päivä töitä ja sitten lomaa koko loppuvuosi. Ihanaa!!! Se merkitsee myös sitä, että olen lomalla "netittömässä" tilassa. Eli seuraavan kerran postailen sitten joko ihan loppu vuodesta tai alkuvuodesta.

Kiire on ollut kamala. Töissä ja kotona. Töissä on pitänyt tehdä hommia siihen malliin, että vasta ensi vuoden puolella palaan. Kotona on ollut kaiken näköistä siivoamista, pakkaamista, lahjojen hankkimista, kaupassa juoksemista jne. Kyllä te varmasti tiedätte. Huomenna sitten helpottaa kaikilta osin.

Viikonloppuna kävimme mieheni äidin haudalle viemässä kynttilän. Yritimme myös minun isäni haudalle, mutta tie sinne oli hiekoittamatta, kyseessä on soratie ja kun vettä tuli kaatamalla, oli myös tie liukas. Se oli ihan peilikirkas, joten emme lähteneet riskeeraamaan. Harmittaa nyt vain, kun emme pääse joulun aikaan käymään haudalla. Haudoilla käynti on meillä jouluaaton perinne, mutta tänä vuonna olemme poissa täältä, joten emme pääse siis käymään haudoilla.

Siippa lähti käyttämään keskimmäistä ja kuopusta tanhun pikkujouluissa äsken. Muutoin meillä ei tänä jouluna sitten joulupukkia nähdäkään. Lahjat tulevat kotiin, kun me olemme poissa. Pukki jättää ne johonkin sopivaan paikkaan.

Esikoisen puserosta on nyt takakappale valmis ja etukappaletta aloiteltu. Kai se siitä valmistuu ennen ensi kesää?! Toivotaan niin.

Nyt etsimään kuvaa seuraavaan postaukseeni, jonka vielä tänään julkaisen. Sitten tämä kotiblogi hiljenee hetkeksi.

P.s. en ole kertonut vielä, kuka oli minun ystäväni SRPY:ssä. En ole häneltä saanut minkäänlaista tietoa onko hän saanut viimeisen pakettinsa :´( Toivottavasti on kuitenkin löytänyt perille. Harmittaa kuitenkin, olisi ollut kiva saada edes Marian kautta tiedon mikäli paketti ei ole mennyt perille.