Mukavaa äitienpäivän iltaa kaikille!

Heti kättelyssä kuva niistä palkinnoista, jotka ovat Lumikiteelle ja JaanaL:lle matkanneet. Vasemmassa laidassa Lumikiteen ja oikeassa reunassa JaanaL:n yllätykset.

584859.jpg

Tässä puolestaan kuva ristipistotyöstä, jonka ostin muutama viikko sitten käsityömessuilta ja jonka pistelin viime lauantaina nimen saaneelle kummipojallemme.

584864.jpg

Kuvassa näkyy olevan "tahra", mutta se on vain märkä paikka, kuvan otin heti silityksen jälkeen. Huomenna olisi tarkoitus viedä kehystettäväksi.

Aamulla lapset toivat kahvit ja kakun sänkyyn korttien ja kuopuksen tekemän lahjan kera. Huomenna saan sitten tilata kasvohoitoon aikaa. Päivemmällä menimme kaupunkiin mummon luo syömään. Siellä oli myös sisareni perhe, joten syöjiä riitti.

Eilen olisi Tuulan luona ollut Oulun seudun ristipistotapaaminen, jonne ajattelin mennä mukaan. Mutta minulla on ollut aivan kamala väsymys päällä ja en sitten jaksanut lähteä. Vappuna oli myös tarkoitus Tuulan kanssa tavata, mutta sattuneista päällekkäisyyksistä johtuen tapaaminen ei silloinkaan onnistunut. Mutta kyllä me vielä tapaamme. 

Eilen oli tarkoitus illalla lähteä katsomaan Euroviisuja Lordin aukiolle, mutta olihan se niin kylmää, että katsoimme omassa olohuoneessa. Kuka minkäkin verran. Itse jaksoin katsoa kaikki esitykset. Siippa ja keskimmäinen olivat heränneet siinä vaiheessa, kun pisteenjako lähestyi loppuaan.

Huomenna täytyy olla työterveysasemalle yhteydessä ja kysyä, jos ottaisivat perusverikokeet. Josko vaikka pitäisi rautakuuri syödä, kun tuo väsymys on niin kova?

Päätimme ottaa kuopuksen pois hoidosta tämän kuun lopusta. Eihän hänellä hoitoa olisi kuin kesäkuu enään, mutta meidän pinna tuli täyteen. Hoidossa on nyt tapahtunut kaikennäköisiä ikäviä asioita ja näyttää siltä, että tilannetta siellä ei saada kuntoon. Esim. torstaina tytär odotti itkien meitä tulevaksi, yksi hoidon "ongelmalapsista" oli raapinut naaman auki. Eikä tämä ensimmäinen kerta ollut. Nyt isot siskot ovat luvanneet katsoa kuopusta muutaman päivän kesäkuussa, mummo on luvannut olla apuna sekä sisareni on myös tarjonnut apuaan. Kiitos heille siitä.  Kuopus on onnellinen ratkaisusta. Hän on laskenut päivät, jotka hän enään joutuu eskarin vuoksi olemaan hoidossa.

Mukavaa alkavaa viikkoa!