Reissu käyty. Perjantaina lähdimme puolilta päivin. Kolmen aikaan tapasimme Kuusamossa serkkuni kanssa. Teimme ostokset ja eikun mökille. Mökki oli ihana ja näköalat mukavat. Laittelimme ruokaa, saunoimme ja istuimme iltaa.

174216.jpg

Lauantaina nukuttiin peräti kymmeneen saakka. Syötiin aamupala ja lähdimme kävelylle. Päästiin noin neljä kilometria ja yllätys yllätys! Serkullani oli kantapäässä maailman komein rakko. Kengät olivat vanhat, mutta hän ei ollut niitä vähään aikaan käyttänyt. Ei siinä auttanyt muu kuin kävellä takaisin Rukalle ja jäädä odottamaan, että miehet hakivat auton. Siinä jalassa ei enään pidetty muuta kuin sandaalia. Harmi. Ilma olisi ollut todella ihanteellinen kävelyyn.

Mentiin mökille ja lämmiteltiin jälleen sauna. Sit lähdettiin syömään. Syötiin hyvät pihvit ja tarjoilu pelasi hyvin. Loppuilta sitten istuttiin mökillä, keskusteltiin ja katsottiin välissä telkkaria. Tänään tultiin kotiin ja kyllähän se on mukava palata reissulta kotiin, varsinkin kun osa porukasta ei ollut mukana.

Matkan aikana sain tehtyä sitten melkein kahdet lapaset huopanen langasta. Ensi viikolla sitten jos pääsisin aloittelemaan ristipistoja... Sain talon siivotuksi, mutta leipoa en ehtinyt. Katsotaan, jos ensi viikonloppuna sitten leipoisi. Mummo oli viikonlopun aikana kampanisuja leiponut ja hyviä olivat!

Kuopus tuli torstai -iltana kuumeeseen. Oli vähän vaikea päätös, lähteäkkö reissuun. Kuume kuitenkin laski ja päätimme lähteä. No, kuume oli kuitenkin sahannut koko viikonlopun, mutta kylläpä neiti tuossa taas virkeänä heiluu. Saa nähdä, pääseekö hän huomenna hoitoon. Illalla alkaisi myös neidin tanhu harrastus. Keskimmäisellä neidillä tanhu alkoi jo viime maanantaina.

Pikkuneidillä oli vähän ikävä. Eilen hän kertoi puhelimessa, että hän oli vanhimman siskonsa kanssa nukkunut meidän sängyssä. Ja että hän oli löytänyt tyynyn alta minun yöpukuni, oli ottanut sen unikaveriksi ja nuuhkinut minun tuoksuani. Raukka, äiti ja isi nyt vain noin ottavat ja häipyvät keskenään.

Ensi viikolla täytyy sitten tiistai-aamuna nousta koneeseen ja lähteä pääkaupunki seudulle. Torstaina sitten kotiin. Äh. En haluaisi lähteä. Täytyy tänään alkaa jo katsomaan ristipistotyötä ja lankoja mukaan. Täytyy langat pätkiä kotona valmiiksi, en uskalla koneeseen ottaa matkaan saksia.

Salainen ristipistoystävä kierros alkoi perjantaina. Sain oman ystäväni tiedot sähköpostiin. Täytyy tässä alkaa kasaamaan yllätystä hänelle. Mukavaa ja jännittävää!

Seuraavan kerran varmaan palailen tänne päivittelemään tilannetta joskus loppuviikosta.

  174217.jpg