Kyllä nämä viikot menevät ihan liian nopeasti. Ei ehdi edes tajuta, kun viikko on mennyt.

Viime viikonloppuna käytiin kaupungilla. Eikä mennyt myöhään, olimme nukkumassa aikaisin aamulla... Hauskaa oli, mutta nyt taas saa vähän aikaa mennä, ennen kuin ravintolassa vieraillaan.

Ensi viikonloppuna sitten mennään serkkuni ja hänen miehensä kanssa Rukalle viikonlopuksi aikuisten kesken. Mukavaa.

Lähdin tänään ajelemaan töistä kotiin. Töistä lähtiessä aurinko paistoi, ripsi muutaman pisaran vettä ja oli aivan tajuttoman kuuma (lähes + 25 astetta, onneksi autossa on ilmastointi!). Pääsin noin 10 kilometriä kotiin päin, niin vettä tuli. Vauhti piti tiputtaa 50:een ja tuntui että siinäkin on liikaa. Sadetta kesti muutama kilometri ja kun olin kotona, aurinko paistoi kuumasti ja vedestä ei tietoakaan. On se kumma, ettei täällä meillä sada koko kesänä. Luonto kyllä kaipaisi sitä.

Muutenkin minusta on ollut outoa se, että nyt päivät ja illat ovat olleet tosi lämpimiä, aamulla taas ollaan pikkaisen nollan yläpuolella. Nyt elokuussa illat ovat olleet paljon lämpimämpiä kuin heinäkuussa.

Käsityörintamalta ei mitään uutta. Illat ovat menneet ihan kokonaan ulkona. Eilenkin tulin sisälle vasta yhdeksän jälkeen.

Nyt täytyy lähteä ruoan valmistukseen, rakas siippa tulee kohta nälkäisenä kotiin, ja lapset täytyy myös ruokkia.