Viikonloppuna lauantaina tehtiin varastorakennusta ja sunnuntaina vierailimme hillamarkkinoilla. Ei ole markkinoilla meno muuttunut. Myyjiä paljon, enempi ja vähempi rihkamaa myynnissä. Itse emme ostaneet mitään, mutta kävimme syömässä loimulohi- ja muikkuateriat. Olipa todella hyvää. Porukkaa oli liikkeellä, mutta eipä tällä kerralla paljon tuttuja löytynyt.

Viikonloppuna sain taas pitkästä aikaa vähän askarreltuakin. 3D-joulukortteja valmistui muutama kappale. Täytyy yrittää saada loputkin tehtyä. Sitten voisi siirtyä taas ristipistojen pariin.

Lapsilla on enään tämä viikko lomaa ja ensi viikolla sitten kouluun. Kuopus on jo viime viikolla lähtenyt hoitoon, kun meidän työt alkoivat. Ensi viikolla hänelläkin sitten alkaa se kauan odotettu esikoulu. Reput ja kynät on jo katsottu valmiiksi.

Viikonloppuna saimme varmistettua, että mummo tulee meille lapsenlikaksi syyskuun alussa, joten pääsimme varaamaan mökin. Mietimme pitkään menemmekö hotelliin vai mökkiin, mutta tulimme siihen lopputulokseen, että mökissä on helpompi ja vapaampi seurustella keskenämme. Meitä on siis lähdössä neljä aikuista matkaan. Esikoinen kyllä tuumasi, että voisihan hänkin olla lapsenlikkana meidän poissaollessamme. Joo... Kyllähän 12 vuotiaasta on lapsenlikaksi koko viikonlopuksi. ;-)

Keskimmäisen kanssa kävimme kaupungilla silmälasi ostoksilla ja ensimmäisestä liikkeestä jo löytyi mieluiset kehykset. Kerrankin pääsi helpolla. Ja sattui vielä niin, että kyseisestä liikkeestä sai kehykset ilmaiseksi kun osti linssit. Joten oli sitten halvinkin. Muutama muu liike käytiin katsomassa, mutta niistä ei mieluisia kehyksiä löytynyt.

Ilokseni huomasin viikonloppuna, että ruusussa pihallamme on ainakin 10 nuppua (Mies löysi 11). Toivottavasti ehtivät kukkia ennen kuin syksy on kovin pitkällä.