Pullat leivottiin ja  paistettiin, hyviä olivat.

206139.jpg

Esikoinen oli sitten sunnuntai-iltaan asti mummon luona. Keskimmäinen lähti myös lauantaina kaverinsa luo yökylään. Tuli myös sunnuntai-iltana. Oltiin sitten kolmestaan Siipan ja kuopuksen kanssa kotona. Pelailin neidin kanssa Kimbleä. Hauskaa oli. Siippa maalasi autotallin seiniä ja lattiaa viikonloppuna. On vähän jäänyt venymään... puoltoista vuotta... Mutta nyt näyttää oikein hyvältä. Pakkelointikin oli tehty viimeisen päälle. Katto ja seinät oli pakkeloitu niin hyvin ettei mitään kiiltänyt näkyviin maalauksen jälkeen. Nauroinkin Siipalle, että kannetaanko sohva autotalliin? Siellä passais melkein vaikka asua.

Ladya on tehty ja ajattelin kyllä, että en päivitä blogiin yhtään mitään ennen kuin Ladyllani on hiukset. Enpäs malttanut odottaa siihen asti. No, kyllä hiukset varmaan tänään ovat valmiit.

Ai niin. Olen nyt ollut kuukauden "tupakkalakossa" eli olen vain yhden tupakan polttanut/vuorokausi. Nyt olen eilisestä lähtien sitten ihan oikeassa lakossa. Eli ei enään tupakkaa! Toivottavasti en enään pistä tupakkaa suuhuni!