Tästä kaikki alkoi elokuun alussa.

879019.jpg

Eli kuten huomaatte, tämä ei ole minun käsialaani. Syyt niskoilleen saa Siippa. Tästä tulee jotain mukavaa koko perheelle ja voi olla että naapurikin pääsee joskus istumaan tänne ;). Terveiset kummipojalle.

Muutamaa päivää myöhemmin tilanne oli tämä:

879021.jpg

Joko arvaatte mikä tästä tulee?

Taas muutama päivä eteenpäin...

879025.jpg

Tämä maja on eristetty, joten kylmemmälläkin ilmalla siellä voi istua. Täytyy jokin lämmitin esim. infrapunalämmintin hankkia.

Jokin aika sitten otettu kuva, vähän on tästä edetty eteenpäin:879027.jpg

Huvimaja on saanut jo vähän väriäkin poskilleen. Nyt majassa on jo ikkunapielet tehtynä ja kutakuinkin alkaa olla ulkoa valmis. Ovi puuttuu vielä, siippa jäi töihin omalla ajallaan sitä tänään tekemään. Rakentamisesta sen verran, että kyllä on kallistunut viime kesästä. Puutavaran hinta on noussut noin 40 %. Onneksi ei tämän enempää rakentamista ole tällä kertaa. Lisäksi, että hinta on noussut, puutavaraa ei tahdo saada. Meilläkin nyt seisoo sisäkaton panelointi, kun panelia ei saa. Ei kuulemma osanneet edes sanoa, milloin sitä kauppiaalle tulee.

Sisältä alaosa on paneloitu, mutta katto on tekemättä. Tästä tulee ihana. Ajatelkaa syksyn pimeitä iltoja, vettäkin saattaa sataa. Huvimajassa on lämmin, siellä on kynttilä valaistus... Loput voitte kuvitella.

p.s. Esikoinen, läksyjä tekemään. Ei kuljeksita netissä mitä tahansa lukemassa :-)