Onkin mennyt taas muutama tovi, kun olen viimeksi tänne päivitellyt kuulumisia.

Kesäkin taisi olla ja mennä. Kesän aikana ehti tapahtua monenlaista. Esikoinen pääsi ripille kesäkuussa. Tilaisuus oli kaunis ja kotona oli sitten kahvittelut isovanhempien, kummien, lähimpien sukulaisten ja ystävien kanssa.

Kesälomaa vietetiin autoillen. Alkuvuodesta kotiimme muutti asuntoauto, joka nyt kesällä sai sitten kyyditä meitä pitkin länsi-Suomea. Olimme lähes kolme viikkoa reissussa. Suurimman suosion meidän perheessämme sai Kuturanta Lestijärvellä, jossa lomamme aikaan vietimme yhteensä reilun viikon. Autoilu oli mukavaa ja loppujen lopuksi kaikki viihtyivät, jopa esikoinen. Ensi viikonloppuna lähdetään käymään jossain tässä lähempänä sitten ajelemassa, mikäli kelit suosivat.

Kesä vain oli liian lyhyt ja aika surkea ilmoiltaan. Toivottavasti ensi kesänä on paremmat kelit.

Syksyn myötä minulla alkoi koulu. Pääsin jatkamaan opintojani ja käyn nyt ylempää ammattikorkeakoulua. Koulu kestänee noin 1,5 vuotta, joten jouluksi 2009 pitäisi sitten olla tutkinto valmiina.

Käsitöitä en ole tehnyt kesän aikana juuri mitään. Poncho neuloen on nyt työn alla, toivottavasti innostun tekemään sen nyt lähiaikoina valmiiksi.

Mutta nyt kutsuu sauna! Toivottavasti saan käsityöinnon takaisin ja tulen päivittelemään blogiani tiheämpään.

Mukavaa alkusyksyä!