Viikko on taas vierähtänyt ja paljon mitään ei ole saatu aikaiseksi. Maanantai-ilta meni kuskatessa kuopusta ja esikoista tanhuun ja kaupasssa käydessä. Tiistain sainkin sitten olla kotona, kun esikoisen posliininmaalaus olikin siirtynyt ensi maanantaille.  Keskiviikkona lähdin taas ennen kukon laulua ja takaisin kotona olin ilta kymmenen jälkeen. Kävin mutkana Itä-Suomessa.

Torstaina olikin sitten PartyLite kutsut luonani. Vieraita oli ihan kivasti ja itsekin tilailin jotain mukavaa. Tänään otin esikoisen ja kuopuksen sekä sisareni ja hänen tyttärensä kyytiin ja kävimme kaupungilla. Itselleni etsin vaatteita. Muutama pusero tarttui mukaan. Ensi viikolla olen jälleen tiistaista torstaihin pääkaupungissa, joten täytyy siellä katsastella vaatteita lisää. Sitten onneksi on enään päivän reissuja tiedossa.

Esikoisella on poikakaveri! Apua! Ei mun lapsi voi vielä olla niin iso, että seurustelisi. No, onneksi poika on samanikäinen kuin tyttäreni. Joskushan se alkaa isoksi kasvaminen...

Tässä jotain keskeneräisiä töitä:

179786.jpg

Tämä on sitten vuodelta kivi ja miekka. Kaunis malli myös. Aikanaan vanhan talon keittiön seinälle sitä ajattelin. Nyt keittiössäni ei ole oikeastaan sellaista ehjää seinää, jolle työn voisi ripustaa. Seuraavassa kuvassa on kuva valmiista työstä.

179785.jpg

Seuraavassa kuvassa Passione Ricamon vuodenaikatauluista valmiina kesä, muut odottavat vielä tekoa. Tämän tein alkukesästä. Saa nähdä milloin loput vuodenajat tälle kankaalle ilmestyvät?179795.jpg

Tätä aloin tehdä keväällä, kun esikoinen oli jättämässä ala-asteen taaksensa. Eipä ehtinyt valmistua, ehkäpä parin vuoden kuluttua, kun keskimmäinen jättää ala-asteen tämä on valmis vietäväksi opelle.

179793.jpg

179794.jpg