Mistähän aloittaisi?

Juhannus meni serkku -tytön luona Oulussa. Matkasimme sinne torstaina töiden jälkeen. Lauantaina ajelimme takaisin, kun esikoinen piti saada serkkunsa mökille yhdeksi yöksi. Mukava oli käydä kylässä ja mukava oli sitten taas tulla kotiinkin.

Käsityörintamalla ei uutta. Viime lauantaina heitin muutaman kierroksen tikkaa pihalla ja sitä ei olisi pitänyt tehdä. Käsi oli todella kipeä sitten sunnuntaina. Huomenna sitten menen vihdoin viimein kuvauttamaan olkapään. Ja lääkärin aika on sitten niinkin pian kuin heinäkuun lopussa!

Vähän harmittaa. Siipalla alkaa huomisen jälkeen loma ja mun täytyy vielä kaksi viikkoa sinnitellä töissä. Eka kertaa, että meidän lomamme eivät ole täysin samaan aikaan. Itse pidän kaksi viikkoa lomaa, käyn töissä pari viikkoa ja sitten on 3 viikon loma. Kuopus lähtee kouluun elokuussa.

Tulevana sunnuntaina juhlitaan sitten kuopuksen 7-vuotis synttäreitä. Vasta se tuhisi tuossa kainalossa. Niin se aika karkaa käsistä.

...Niin, sitä toukokuun kirjettä ei sitten tullut lainkaan :( . Harmittaa, mutta minkäs sille voi.

Nyt täytyy lähteä vähän viimeistelemään viikonloppu siivousta ja huomenna leipomaan jotain... Tai sitten esikoinen leipoo. On muuten ollut makeita juttuja, kun ollaan tultu töistä. Paino lähtee kyllä tällä tahdilla nousemaan.