Aamulla lähdin kampaajalle. Leikattiin ja värjättiin. Hyvä tuli.

Ei olis Siipalle pitänyt sanoa, että vapaalla olen. Illalla tuli heti listaa: "kun olet vapaalla ja menet kaupunkiin, niin kävisitkö siellä ja siellä hakemassa sitä ja tätä?" No, enhän raaskinut kieltäytyä... Kaupunki reissu kesti sitten viisi ja puoli tuntia. Yäk. Minä kun en ole edes mikään shoppailija tyyppi, jotta olisin nauttinut eri liikkeissä kiertelystä. No, tulipahan ruokaostoksetkin hoidettua samalla.

Lähtiessäni vein kuopuksen eskariin ja tullessani sitten hain hoidosta. Keskimmäinenkin oli ehtinyt sillä välin kotiin. Esikoinen aikoi mennä koulun jälkeen koulukyydillä kaupunkiin ja mummon luo serkku tyttönsä kanssa viikonlopuksi. Kotiintuloajaksi mummon luo annoin tänään klo 17.00. En tykkää, että perjantai -iltana varsinkaan kovin pitkään kuluttavat kaduilla aikaansa.

Keskimmäinen kyseli minulta tänään: "Äiti, milloin Halloweenia juhlitaan?" Kuopus siihen: "Mikä on halloween?" Minä vastasin, että se on sellainen kummitusjuhla. Kuopus:"No, tuleeko Anne meille silloin?" Ihana kakara! Anne on hänen kummitätinsä ja häntä kuopus kutsuu Kummitus-Anneksi ;-).

Nyt kutsuu pullataikina. Täytyy lähteä taikinaa vaivaamaan ja ruokakin täytyy laittaa tulelle. Siippa saapuu kohta kotiin.