Jälleen vietän perjantain kotona. Eilen tuli hoidosta töihin soitto, että kuopus on kuumeessa. Eihän siinä muutakuin hakemaan neiti hoidosta ja kotiin hoitamaan.  Nyt olen aamulla luutunnut lattioita (ihan kontaten) ja neiti on leikkinyt. Eli kuumetta ei enään tänään ole ollut. Toivottavasti pysyykin poissa.

Toissa iltana kävin läpi esikoisen vaatekaappia. Sieltä löytyi yksi villatakki, jota ajattelin voivani lainata, kun esikoinen ei sitä itse ole pitänyt. Mutta, voi kauhistus! Oikean puolen etukappale oli täynnä reikiä. Voi ei. Aikani ihmettelin ja sitten jo melkein arvasin mitä oli tapahtunut. Kutsuin esikoisen puhutteluun ja kyllä, oli käynyt juuri kuten arvelinkin. Takki on tehty kuvioneuleella ja siinä oli sitten näitä kohoavia palloja (toivottavasti ymmärrätte mitä tarkoitan). Neiti ei ollut niistä tykännyt, oli ottanut sakset käteensä ja leikannut ne pois. En ymmärrä miten hän ei asiaa sen pitemmälle ajatellut. No, nyt tyttö muistaa mitä neuleille ei missään tapauksessa saa tehdä.

Tässä kuva somisteesta, jonka ostin PartyLite kutsuiltani:

218573.jpg

Kaunis. Vähän vain harmittaa se, että tapulissa on oikea kello ja se jää tuonne oikeaan reunaan piiloon.

Tämän Hurricanin olen hankkinut viime syksynä, tämä on suosikkini. Tähän sarjaan on myös muita somisteita olemassa, mutten ainakaan vielä ole niitä hankkinut.

218589.jpg

Nyt jatkamaan siivoamista ja odottelemaan vieraiden sekä myös lasten ja siipan kotiin tuloa!

Voisit muuten näin syksyisen viikonlopun kunniaksi jättää käpälänjälkesi kommenttilootaan!