Kiitos teille rakkaat käsityösisaret! Olen nyt selannut ja kierrellyt ja katsellut toinen toistaan ihanampia käsitöitä. On ristipistoja, neulomista ja kutomista. Ja minä onneton sorruin. Mun sormet syyhyää. Haluan tehdä sitä, tätä ja tuota. Ihan oikeasti, haluan tehdä kaikkea, mutta eihän se ole mahdollista kun tuota aikaa on sen mitä sitä on ja vain kaksi kättä. Kiitos teille kun esittelette noita ihania töitänne blogeissanne.

No, olen minä jotain saanut aikaankin. Virkattu liina, jonka mallin otin eräästä saksalaisesta virkkauslehdestä. Mallia jouduin vähän muokkaamaan, sillä en osannut tehdä mallin mukaan muutamaa kerrosta alussa. Ja kun saksaa en osaa sanan sanaa, niin oli pakko soveltaa. Myöskin viimeiselle kerrokselle olisi pitänyt varata helmiä, mutta tein niiden sijalle sitten nirkot (=olikohan tuo oikea sana?)

249418.jpg

Lisäksi WBP on myös vähän edistynyt. Tuo kuva ei ole paras mahdollinen, mutta en jaksanut alkaa säätämään kuvaa enempää. Joskus myöhemmin sitten parempi kuva uudesta tilanteesta.

249422.jpg